Preview Mode Links will not work in preview mode

Du, Jag och Jorden


Oct 14, 2022

Ett år på dagen sedan vi släppte avsnitt senast kommer här nytt material från er favoritpodd! Som ni längtat. En del har hänt sedan senast; pandemins slut, krig, valresultat, sprängningar i Östersjön och personliga kriser. Ja, det känns som om kriserna byter av varandra. Så vi mjukstartar med ett lite snällt ämne - zombieapokalypsen! Coming to you från podden som UPPTÄCKTE Anders Hansen, OCH började med att läsa upp roliga citat från flashback ÅRATAL innan Flashback Forever ens var påtänkt. 

 

Vi svamlar som vanligt om skogen, snackar resiliens vs. prepping, zombies, survivalism, apokalypsens fyra dödsryttare, och såklart - toapapper. 

 

Vi diskuterar preppingföreläsningar vi lyssnat på av Herman Geijer och Niklas Kämpargård, som tillsammans med Anna Maria Stawreberg har podden Beredsam (tips!).OM DU ÄR OROLIG OCH SÖKER INFORMATION VILL VI BE DIG BESÖKA MSB.SE ELLER KRISINFORMATION.SE FÖR BEKRÄFTAD INFORMATION FRÅN MYNDIGHETER. 

 

 

Av: Jonna Elofsson Bjesse och Melanie Olsson 

 

Poddmelodi kommer från låten ‘Something Elated’ av Broke for Free.

 

Instagram: @dujagochjorden

Facebook: Du, jag och Jorden

Email: dujagochjorden@gmail.com

 

Gillar du det vi gör? Stötta oss gärna på Patreon: https://www.patreon.com/dujagochjorden 

Följ oss gärna på instagram och facebook, och prenumerera på podden i din poddapp så får du uppdateringar när vi släpper nya avsnitt, samt lämna en recension i iTunes - då blir vi jätteglada och taggade att göra ännu bättre avsnitt!